Logo

Hot burger med chilisalsa og grov guacamole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hot burger med chilisalsa og grov guacamole 

 
Chilisalsaen kan laves i meget god tid, da den sagtens kan holde sig op til en uge i køleskabet.
Kød med saft og kraft
Hovedret 4 personer

 
# Ingredienser
500 g hakket oksekød (lav fedtprocent)
salt og chilipeber
4 røde chilier
4 skiver surdejsbrød

 
Grov guacamole:
2 avocadoer
½ usprøjtet citron saft og skal af
chilipeber

 
Chilisalsa:
2 røde chilier
1 dåse hakkede, flåede tomater
6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olie
salt og peber

 
* Tilberedning:
Form fire hakkebøffer af kødet, drys med salt og chilipeber, og
grill dem ca. 6 min på hver side.
Prik de hele røde chilier med en gaffel, og
læg dem på grillen ved siden af bøfferne.
Brødskiverne grilles nogle min, så de bliver sprøde.

 
Grov guacamole:
Skær avocadoerne groft ud, dryp med citronsaft, og
drys med lidt revet citronskal og chilipeber.

 
Chilisalsa:
Chili, flåede tomater, soltørrede tomater og hvidløg steges i olien.
Hakkes groft i blender/foodprocessor og gives et ekstra opkog.
Smag til med salt og peber, og server salsaen til bøfferne som dressing.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her