Logo

Krydret oksekød i bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret oksekød i bønnesalat 

 
Den bedste opskrift på taco-krydret oksekød med spændende salat af bønner, majs, agurk, rødløg peberfrugt, chili og godt krydret med koriander
Portioner: 4. Tid: 30 min

 
# Ingredienser
600 g oksefilet, i et stykke
0,1 dl olie
35 g taco-krydderiblanding

 
Salaten:
0,5 dl olie
2 spsk limesaft
1 fed hvidløg, presset
420 g bønneblanding fra dåse, skyllet og afdryppet
310 g majskerner fra dåse, skyllet og afdryppet
2 agurker (260 g), hakket fint
1 lille rødløg (100 g), hakket fint
1 stor rød peberfrugt (350 g), hakket fint
1,25 dl frisk koriander, hakket groft
1 frisk, lang rød chili, hakket fint

 
* Tilberedning
Start med al blande salaten
Pisk olie, limesaft og hvidløg i en stor skål.
Tilsæt resten af ingredienserne, og ryst skålen for at blande det hele.

 
Bland 1 spsk af olien og taco-krydderiblandingen i en skål, og
vend oksefileten i blandingen.
Steg kødet på en varm, oliesmurt grillpande eller på en havegrill,
til det er stegt som ønsket.
Dæk det til, lad det hvile i 5 min, og skær det så i tynde skiver.

 
Server kødet med salaten, og pynt med korianderblade.

 
Pr. portion: 22,29 fedt, 2111 kj

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her