Logo

Laks med mangosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med mangosalsa

 

Grillet laks med mangosalsa med rødløg, passionsfrugter basilikum og limesaft, kogte ris. Lækker og sommerlig grillmenu. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 Personer. En af familiens livretter

 

# Ingredienser

4 laksesteaks a 175 g

fintrevet skal og saft af 1 lime eller en ½ citron

salt og peber

 

Salsa:

1 stor mango, skrællet, udstenet og i tern

1 rødløg, finthakket

2 passionsfrugter

2 kviste frisk basilikum

2 spsk limesaft

salt

 

* Tilberedning

 

I køkkenet

Skyl laksesteakene i rindende koldt vand, dup dem tørre med køkkenrulle og læg dem på et stort, fladt fad (ikke metal).

Drys med lime- eller citronskal og hæld lime- eller citronsaften over dem.

Krydr med salt og peber, dæk dem til og lad dem stå og trække, mens salsaen tilberedes.

 

Kom mango og løg i en skål.

Flæk passionsfrugterne og skrab kerner og saft ud med en teske.

Kom dem med ned i skålen.

Pluk bladene af basilikumkvistene og snit dem fint.

Kom dem i salsaen sammen med limesaften.

Krydr med salt og rør det godt sammen.

Dæk med husholdningsfilm og stil det til side.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill laksesteakene på grillristen i 3-4 min på hver side ved jævn-stærk varme.

Server straks med salsaen og kogte ris til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her