Logo

Laks med pesto og pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med pesto og pistacienødder 

 
Den klassiske laksefilet med pesto får her selskab af pistacienødder eller pinjekerner, hvidløg, parmesan, basilikum og serveres med Kokos- og gurkemejeris.
4-6 personer

 
# Ingredienser
800 g laksefilet
1 dl olie
2 fed hvidløg, finthakkede
et stort bdt. basilikum, grofthakket
60 g parmesan, friskrevet
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
40-50 g pistacienødder eller pinjekerner

 
* Tilberedning
Varm grillen op. Bemærk: indirekte varme.
Rens fisken og gå den efter for ben, fjern dem eventuelt med en pincet.
Blend olie med hvidløg, basilikum og parmesan til en ensartet puré.
Smag til med salt og peber.

 
Pensl et stort stykke alufolie med olie.
Læg laksen med skindsiden nedad på alufolien.
Smør pestoen på den ene side af fisken og drys hakkede pistacienødder over.
Læg den på grillen over indirekte varme, læg låget på og grill 20-25 min.
Server med Kokos- og gurkemejeris.

 
Tips: Pesto kan købes færdig i små glas.
Energi pr. pers.: 3440 kj (820 kcal) Protein: 21 %.43 g. Fedt 48%. 44 g. Kulhydrat: 31 %. 62 g.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her