Logo

Mostarda di frutta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mostarda di frutta

 

Mostarda er et italiensk tilbehør af frugt, smagt til med sennep. Italienernes svar på chutney. Mostarda er vældig godt til grillet kød, ikke mindst svinekød. Det er også et populært tilbehør til ost.

Giver ca. 1 liter

 

#

2½ dl vand

¾ dl Colman's sennepspulver

1½ dl æbleeddike

1 dl farin

3 spsk frisk ingefær, hakket fint

½ dl rosiner

1½ dl tørrede abrikoser, skåret i små tern

1 dl tørret mango, skåret i små tern

1 dl tørrede figner, i små tern

salt og friskkværnet sort peber

*

 

1. Pisk sennepspulveret ud i vandet, og stil til side.

2. Lad æbleeddike, sukker og ingefær småkoge i en tykbundet gryde, til det næsten har fået sirupskonsistens, det tager ca. 10 min.

3. Rør sennepsblandingen og den tørrede frugt i gryden.

Lad det småkoge 15-20 min. mere, eller til mostardaen er tyknet.

Smag til med salt og peber.

Mostardaen kan holde sig flere uger i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her