Logo

Oksekotelet diavolo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekotelet diavolo 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 10 min

 
# Ingredienser
800 g oksehøjreb
2 løg
2½ dl hvidvin
2 tsk sennep
cayennepeber og salt
krydderurter til pynt

 
* Tilberedning
1 Skyl kødet, dup det tørt og del det i portionsstykker.
2 Pil løgene og skær dem i tern.
Kom dem i en gryde sammen med hvidvinen og
lad det koge ind til det halve.

 
3 Tilsæt sennep og smag saucen kraftigt til med cayennepeber og salt.

 
4 Smør saucen på kødstykkerne og steg dem på grillen i
ca. 4 min på hver side.
Server dem derpå med krydderurter som pynt.

 
Pr. portion ca. 2099 kJ/502 kcal. 38 g protein, 33 g fedt, 2 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her