Logo

Provencalske kyllingevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Provencalske kyllingevinger

 

Kyllingevinger er den perfekte fingermad som forret eller appetizer. Det giver samtidig en ekstra dimension til smagsoplevelsen, når du bruger klør fem, noget som både små og store vil sætte pris på. Brug briketter eller kul og en kuglegrill eller gasgrill med låg.

4 portioner

#

1 kg kyllingevinger (12-14 stk.)

1 spsk olie

Provencalsk krydderiblanding. se opskrift

citronbåde, til servering

 

1. Bland vingerne med olie og krydderiblandingen.

2. Lad briketterne brænde ned, til gløderne er grå.

Luk låget, og lad spjældene være åbne både i bunden og i låget.

Kontroller varmen: Omkring 200 °C er en god starttemperatur.

Strålevarmen skal være middelstærk.

Læg vingerne på grillen, så de steges ved direkte varme.

Læg låget på, og regn med 10 min.

Vend kyllingevingerne, og grill dem 10 min. mere under låg.

Hvis vingerne får for meget farve, skubber du dem ud til siden, så de får indirekte varme.

Pres citronsaft ud over vingerne, og spis dem med fingrene.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her