Logo

Sauce Hot og hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce Hot og hjemmelavet

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Portion: 3,5 dl. Forberedelse: 30 min. Sværhedsgrad: Let

 

# Ingredienser

18-20 chilier efter smag (ca. 250 g)

2 fed hvidløg

250 ml æblecidereddike

2 tsk salt

*

 

I køkkenet

1. Skyl chilierne, og fjern stilke og kerner.

2. Pil hvidløgsfeddene.

3. Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend dem godt sammen.

Lad saucen løbe gennem en finmasket si.

Tryk den sidste saft fra chilierne ud gennem sien med en ske.

4. Skold et glas eller en flaske for at sterilisere den, og hæld derefter din Hot Sauce i den.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her