
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
2 T-bone
steaks, ca. 3 cm tykke 
1 dl olivenolie 
2 ubehandlede citroner, saft og revet skal af
2 fed hvidløg 
2 rosmarinkviste 
1 timiankvist 
1 bdt frisk mynte 
salt og peber 
sukker 
*
Hæld olivenolien i en blender sammen med revet skal og
saften af de to usprøjtede citroner. 
Tilføj hvidløg, rosmarin, timian og mynte og blend det hele.
Kom kødet i en skål, dæk det med marinaden og mariner 2
timer i køleskab. 
Lad det dryppe godt af, krydr med salt, peber og lidt sukker.
Grill på begge sider 7-8 minutter ved middel varme. 
Pensl med marinaden flere gange undervejs. 
Lad kødet hvile i 5 minutter før servering. 
Også hertil passer grillede grønsager ganske fremragende.
 
Grilltid - 7-8 minutter på hver side ved
middel varme.