
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 rumpsteaks a 200 g 
1 spsk karse 
1 spsk basilikum 
1 spsk timian, hakket 
1 spsk estragonblade 
1 spsk purløg, hakket 
2 skalotteløg 
2 fed hvidløg 
1 tsk frisk peberrod 
salt og peber 
4 spsk olivenolie
4 spsk calvados 
2 spsk tør sherry 
*
Kom alle ingredienserne til marinaden (altså alt undtagen
steakene) i blenderen og kør, til massen er ensartet. 
Læg steakene i marinaden og lad dem trække fire timer i
køleskab. 
Tag dem ud, dup dem tørre og grill dem 3 minutter på hver
side. 
Drys med salt og peber før serveringen. 
 

 
Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark 
#
4 mellemstore kartofler 
4 spsk rapsolie 
100g kvark 
2 spsk cremefraiche 
1 lille løg 
2 spsk hakket purløg 
salt og peber 
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og
strø salt på. 
Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind. 
Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C
eller i ovnen. 
Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken,
tilsæt salt og peber og bland godt. 
Luk kartoffelpakkerne op foroven. 
Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom
kvarkfyldet i og server.