Logo

Teriyaki rødvins-marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Teriyaki rødvins-marinade


Teriyaki er en japansk sojasauce, der har en meget blød og fyldig smag, hvad der gør den ideel til marinering. På japansk betyder teri "solskin" og yaki betyder "stegt" eller "grillet", så hvad kan være mere passende til grillstegning? Denne marinade er specielt god til oksekød, lam og and.

Giver 1¼ dl

 
# Ingredienser
4 spsk Teriyaki sauce
4 spsk rødvin
1 spsk sesamolie
1 spsk finthakket ingefær
2 store fed hvidløg, hakket fint

 
* Tilberedning
Kom alle ingredienserne i en mellemstor skål og bland godt.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 37 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her