Logo

Peri-peri marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peri-peri marinade

 

Den stærkeste af dem alle. Marinade blev oprindeligt lavet med peri-peri chili eller afrikansk fugleøje-chili og stammer fra Mozambique. Indtagelse på eget ansvar…

 

# Ingredienser:

1-3 friske stærke chilier, hakket

4 spsk citronsaft eller limesaft

4 spsk olie

1 spsk cayennepeber

1 tsk presset hvidløg

1 spsk paprika

1 tsk salt

tørret eller frisk oregano eller persille

*

Bland ingredienserne og rør det sammen til en lind pasta.

Smør marinaden på kødet og lad det stå i mindst 30 min, eller natten over, hvis det er muligt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her