Logo

Peruviansk anticucho marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peruviansk anticucho marinade

 

Anticucho, små grillspid, serveres traditionelt som forret, ved cocktailpartys eller som fastfood. Aji panca er en peruansk chilipeber, der anvendes i marinader og saucer. Den sælges som pasta eller som tørret chili og fås i specialforretninger eller på internettet. Marinaden rækker til ca. 1 kilo og passer til mørkt kød og fed fisk.

#

½ dl æbleeddike

½ dl vand

2 spsk olie

2 fed hvidløg, pressede

2 spsk aji panca paste eller stødt ancho (chili med kraftig smag)

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk salt

*

MARINERING TRIN FOR TRIN

1. Pisk ingredienserne sammen.

2. Mariner småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.

3. Læg det marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.

4. Mariner et par timer eller mere.

5. Tør marinaden grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.

6. Grill på den ene side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.

Gentag, til marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.

7. Opbevar marinaden i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her