Logo

Fisk og chorizo på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk og chorizo på spid

 

Spid med fisk og chorizo. Når vi nu vil lave DK's største samling grill-opskrifter, så må vi også slå et slag for chorizo på spid: Denne spanske, krydrede pølse der tilfører hele spiddet ekstra smag...

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 180 °C. Kernetemperatur: 58 °C. Udstyr: Rack til grillspid.

 

# Ingredienser

500 g fiskefilet (fast, hvid fisk)
200 g chorizopølse
1 spsk rapsolie
salt og peber

 

I køkkenet

Skær fiskefileterne i store tern (2 x 2 cm).

Læg filetterne i en røreskål og bland dem med olie, salt og peber.

Skær chorizoen i store tern (1,5 x 1,5 cm).

Sæt skiftevist fisk og chorizo på spiddene.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme, ca. 180 °C.

På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en halv grillstarter.

Sæt spiddene i Rack'et.

Grill spiddene i ca. 10 minutter, eller til fisken er færdig.

 

Tips: Hvis du ikke har et rack til grillspid, kan du klargøre grillen til indirekte varme og lægge spiddene midt på grillristen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her