
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 8 personer 
# Ingredienser
6 spsk olie 
2 fed hvidløg,
knuste 
1 frisk rød chili,
uden kerner og hakket 
350 g kalkunbryst 
300 g små
chorizopølser 
1 æble 
1l spsk citronsaft 
8 laurbærblade 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Kom olie, hvidløg,
chili samt salt og peber i et glas med skruelåg og ryst det godt sammen. 
 
2 Varm grillen godt
op. 
Skær kalkunbrystet i
tern på 2½ cm med en skarp kniv. 
Skær pølsen i 2½ cm
store stykker. 
Skær æblet i stykker
på størrelse med kalkunen og fjern kernehuset. 
Vend æblerne i
citronsaften, så de ikke misfarves. 
 
3 Sæt skiftevis
kalkun, pølse, æble og laurbærblade på 8 oliepenslede metalspid. 
 
4 Grill spiddene i
15 min, eller til kalkunen er gennemstegt. 
Vend dem ofte
undervejs og pensl samtidig med krydderolien. 
 
5 Anret spiddene på
varme tallerkener og server straks.