Logo

Grillede lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede lammekoteletter

 

Pimentón de la Vera er en af verdens fineste typer paprikapulver, om ikke den fineste. Brug en åben grill og kul eller en gasgrill hertil. Et grillnet kan være en hjælp og gøre det nemmere at vende koteletterne.

4 portioner

#

12-15 lammekoteletter, brug evt. lamme rack eller kølle i skiver.

Pimentón-rub, se opskrift 

*

 

1. Lammekoteletterne krydres og lægges til side, til der skal grilles,

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Grill lammekoteletterne 1-2 min. på hver side direkte over gløderne.

Server lammet med tilbehør efter behag.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her