
Rodfrugter på grillen: Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte
farver. Server grønsagerne til fx grillet kylling, lam, fisk eller en god bøf.
 #
1 rødløg
1 fed hvidløg
½ lille hokkaido-græskar
¼ knoldselleri
2 bagekartofler
olie
salt og peber
3 stilke rosmarin
*
I køkkenet
Pil rødløget og halvér det. Skær hver halvdel i skiver. 
Pil hvidløget og hak det. 
Skræl græskar, knoldselleri og kartofler og skær dem i grove
tern. 
Vend dem i olie, salt og peber. 
Skyl rosmarinbladene og hak dem groft og vend dem i
rodfrugterne.
Læg rodfrugterne i bunden af en alubakke eller et ildfast
fad og hæld hvidvin over.
 
Ved grillen
Gør grillen klar til indirekte varme – cirka 180 °C.
Stil alubakken midt på grillristen, læg låg på, og grill nu
i cirka 1 time. 
Server nu rodfrugterne.
 
TIPS: Andre rodfrugter der kan bruges: Gulerod, persillerod,
rødbede, minimajs, squash. 
Andre krydderurter: Timian, oregano, kørvel.