
    
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
350 g fast tofu 
1 rød peberfrugt 
1 gul peberfrugt 
2 courgetter 
8 faste champignoner
 
Marinade: 
revet skal og saft
af ½ citron 
1 fed hvid løg, knust 
½ tsk frisk
rosmarin, finthakket 
½ tsk frisk timian,
finthakket 
½ spsk valnøddeolie 
 
Pynt: 
revet gulerod 
citron både 
 
* Tilberedning
1. Marinade: 
Pisk citronskal og
-saft sammen med hvidløg, rosmarin, timian og valnøddeolie i en fladbundet
skål. 
Lad tofuen dryppe
af, dup den tør i køkkenrulle og skær den i tern. 
Kom den op i marinaden og vend det godt sammen. 
Stil tofuen til side
i 20 min. 
 
2. Varm grillen godt
op. 
Pil kernerne ud af
peberfrugterne og skær dem i 2½ cm store tern. 
Blanchér dem i
kogende vand i 4 min, kom dem et øjeblik i iskoldt vand og lad dem dryppe af. 
Skræl skallen af
courgetterne med en kartoffelskræller og skær dem i 2½ cm store tern. 
 
3. Lad tofuen dryppe
af, men gem marinaden. 
Sæt skiftevis tofu, peberfrugt, courgette og champignoner på udblødte træspid. 
 
4. Grill spiddene
ved jævn-stærk varme i 6 min. 
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl samtidig med marinaden. 
Anret dem på varme
tallerkener, pynt med revet gulerod og server straks med citron både til.