Logo

Mexicansk tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk tomatsalsa 

 
Salsa bruges som krydderier til tacos og andre mexicanske og mexicansk-amerikanske fødevarer, og som dips til tortillachips. De kan være rå eller kogte, og serveres generelt ved stuetemperatur.
7½ dl

 
# Ingredienser
6 store tomater, udkernede og skåret i terninger
4 forårsløg, skåret i små stykker
1 stort fed hvidløg, meget fint hakket
½-1 rød chili, udkernet og fint hakket
1 spsk fint revet citronskal
1 spsk citronsaft
½ tsk stødt kommen
Pyntes med hakket, frisk koriander

 
# Tilberedning
1. Kom alle ingredienser i en glasskål og rør sammen med en ske.
Trækker ved stuetemperatur i mindst 20 min.

 
2. Kom salsaen på et serveringsfad (ikke metal).
Drys med koriander.

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her