Logo

Skinkemignon med peberfrugter og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkemignon med peberfrugter og forårsløg 

 

Grillet skinkemignon med røde peberfrugter, forårsløg og grillede kartofler med rosmarin. Her er inspiration til aftensmaden! Prøv denne enkle opskrift på skinkemignon.

4-6 personer

 
# Ingredienser
2 røde peberfrugter
olie
2 skinkemignon à 400 g hver
salt og friskkværnet peber
8 forårsløg.
ufarvet bomuldsgarn

 
600-700 g mellemstore kartofler, gerne røde kartofler
2-3 spsk olie
2 spsk frisk rosmarin
groft salt

 
* Tilberedning
Varm grillen op.
Flæk de røde peberfrugter på midten og fjern frøene.
Grill dem indtil de danner mørke blærer 15-20 min, vend dem tit, indtil skindet er sort.
Fjern dem fra varmen og pil skindet af, når peberfrugterne er afkølede.
Skær dem i tynde strimler.


Skinkemignon med peberfrugter og forårsløg

 
Læg bomuldsgarn i vand.
Skær skinkemignonerne halvt igennem.
Pas på ikke at skære hele vejen igennem.
Fold dem fladt ud på bordet.
Drys kødskiverne med salt og peber og læg er stykke plastfolie over,
inden de bankes meget tynde med en kødhammer eller med hånden.

 
Blancher forårsløgene i 3 min i letsaltet vand.
Kom halvdelen af peberfrugtstrimler og halvdelen af forårsløgene
midt på hver kødskive.
Rul dem sammen og bind med bomuldsgarnet.

 
Pensl dem med olie og grill over direkte varme 10-15 min
Vend dem 2-3 gange under grillning.
Lad kødet hvile 5 min, når centrumtemperaruren er 60 °C.
Fjern snoren og skær kødet i skiver.
Server med salat og grillede kartofler med rosmarin.

 
Grillede kartofler med rosmarin:
Vask kartoflerne godt og kog dem 8-10 min i letsaltet vand.
Prik i dem og tag dem op, hvis de næsten er møre.
Giv dem 5-6 min mere hvis de er for hårde.
Det kan gøres om morgenen eller gerne dagen i forvejen.

 
Skær kartoflerne i tykke skiver på langs, når de er kolde.
Pensl dem med olien, drys med rosmarin og salt.
Læg dem på grillen evt. ved siden af kødet.
Giv dem 6-7 min på hver side.
Pensl dem med olien undervejs.
Drys evt. mere salt og rosmarin på.

 
Energi pr. per s.: 2260 kj (540 kcal) Protein: 31 %,42 g. Fedt 21 %, 12 g. Kulhydrat: 48%, 64 g.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her