Logo

Kartoffelbåde med dip af syrnet fløde og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelbåde med dip af syrnet fløde og koriander 

 
Supergodt grillet tilbehør. Sørg for, at kartoffelbådene er godt store og tykke – ellers falder de igennem grillristen.
Forberedelsestid 15 min + køletid til dip / Stegetid 10-15 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
Til dippen:
100 g flødeost
1½ dl syrnet fløde
1 spsk friskhakket koriander
1 fed hvidløg, knust
salt og friskkværnet sort peber

 
Til kartoffelbådene:
900 g kartofler, med skræl, skrubbede og tørrede
3 spsk olie
½ tsk paprika

 
* Tilberedning
1. Pisk alle ingredienserne til dippen sammen.
Dæk dippen til, og stil den i køleskabet, så den bliver kold
(det kan gøres op til 4 timer, før den skal serveres).

 
2. Skær kartoflerne i halve og dernæst i lige store både.
Rør olie og paprika sammen, krydr med salt og peber, og
vend kartoflerne i blandingen.

 
3. Brug en grilltang til at placere kartoffelbådene på grillen, og
grill dem over medium varme i 10-15 min, indtil de er gyldent
brune, sprøde og møre; vend dem en gang undervejs.
Flyt kartoffelbådene over på et fad.
Server dem varme med dip af syrnet fløde og koriander.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her