
 
Med en vegetar bøf lavet af brune ris, flageoletbønner og
krydderier. Denne burger er perfekt, selvom der mangler bacon, som man jo evt
kan undlade
Til 4-6 personer 
 
# Ingredienser
85 g brune ris 
400 g flageoletbønner fra dåse, afdryppede 
100 g usaltede cashewnødder 
3 fed hvidløg 
1 rødløg, i skiver 
125 g majskerner 
1 spsk frisk oregano, fintsnittet 
2 spsk tomatpuré 
2 spsk fuldkornshvedemel 
2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4-6 burgerboller 
salatblade 
tomatskiver 
4-6 skiver ost 
*
I Køkkenet
Kog risen mør i en gryde letsaltet kogende vand i 30 min,
eller følg anvisningen på pakken. 
Hæld vandet fra og kom den op i en food processor. 
 
Tilsæt bønner, cashewnødder, hvidløg, løg, majs, tomatpuré,
oregano samt salt og peber og blend det sammen ved hjælp af pulsknappen. 
Form farsen til 4-6 lige store burgere og vend dem i mel. 
Dæk med film og stil dem på køl i l time. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte og rygende varme. 
Server i de lune boller sammen med salatblade, tomatskiver
og ost.