Logo

Grillspid indiske kofta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid indiske kofta

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

1 lille løg

450 g magert lammekød, friskhakket

2 spsk mild karrypasta

2 spsk yoghurt naturel
solsikkeolie, til at pensle med

 

Tomatsambal:

3 tomater, uden kerner og i små tern

et nip stødt koriander

et nip stødt spidskommen
2 tsk frisk koriander, fintsnittet
salt og peber

 

Tilbehør:
indiske papadum
chutney

 

* Tilberedning

1 Kom løget i en foodprocessor og hak det meget fint.

Tilsæt kødet og blend videre, til det er finthakket.

I stedet kan man også rive løget og røre det sammen med finthakket lam.

 

2 Tilsæt karrypasta og yoghurt og rør det godt sammen.

Del farsen i 8 lige store portioner.
Form farsen til otte pølser og sæt dem på metal- eller udblødte træspid.

Sørg for at presse farsen godt fast, så den ikke falder af spiddet, når det vendes.

Stil dem på køl i mindst 30 min, eller til de skal grilles.

 

3 Tomatsambal:

Vend tomat, krydderier og frisk koriander sammen og krydr med salt og peber.

Lad den trække mindst 30 min, så smagen kan nå at udvikle sig.

 

4 Varm grillen godt op.

Grill spiddene på en oliepenslet rist i 10-15 min.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem med lidt olie om nødvendigt.

Server med papadum, chutney og tomatsambal.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her