Logo

Indonesiske svinespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indonesiske svinespid 

 
Kokosnød, chili og limefrugt giver disse svinespid en karakteristisk asiatisk smag. Du kan bruge terninger af kylling eller store rejer i stedet for svinekødet, hvis du ønsker det.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
2¼ dl kokosmælk
6 forårsløg (både det hvide og det grønne)
2 fed hvidløg
2 friske røde chili, skåret i halve og rensede
5 cm ingefær, skrællet og hakket
revet skal og saft af 2 små limefrugter
salt og friskkværnet sort peber
et stort drys stødt gurkemeje
800 g magert svinekød skåret i terninger
6 metalspid
limebåde

 
* Tilberedning
1 Læg alle ingredienserne undtagen svinekødet og limebådene
i en blender eller foodprocessor og blend til blandingen er næsten glat.

 
2 Læg svinekødet i en glasbageform.
Hæld kokosblandingen over kødet og vend det så det er dækket godt overalt.
Dæk til og lad det marinere i køleskabet i ca. 2 timer, mens der røres af og til.

 
3 Stik kødterningerne på 6 spid og pensl med resten af kokosmarinaden.

4 Grill over middel varme og vend spiddene hyppigt.
Stegetid ca. 12-20 min.
Server med pasta og garneret med limebåde.
Server straks med limebådene.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 64 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her