Logo

Peurco adobo svinekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peurco adobo svinekoteletter

 
Dette er sandsynligvis de bedste svinekoteletter du nogensinde vil komme til at smage. Peurco adobo ("the best pork chops you will ever eat") and just here...
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
4 svinekoteletter, 2,5 cm tykke
1 glas jalapeño·peber med lage, (350 g)
2 tsk tørret oregano
4 fed knust hvidløg
2 tsk stødt spidskommen
½ dl cidereddike

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen svinekoteletterne i en blender og
 blend dem til en puré.

 
2 Læg koteletterne i et glasfad.
Hæld pureen over kødet og lad det marinere i køleskabet
i 4 timer eller natten over.

 
3 Grill over middel varme, 5-7 min på hver side, eller
steg dem til de er som du ønsker det.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 63 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her