
 
Genopfind din næste burger med denne bøf-sammensætning ...
Kombiner ost, peberrod, løg og bacon; Bland godt og rul bacon om. Til 4 personer
 
# Ingredienser 
450 g magert oksekød, friskhakket 
4 løg 
2-4 fed hvidløg, knuste 
2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet 
8 skiver mager bacon 
2 spsk solsikkeolie 
4 skiver ost 
peber 
4 burgerboller 
* 
 
I Køkkenet
Kom kødet op i en stor skål. 
Riv det ene af løgene fint og kom det op til kødet. 
Tilsæt hvidløg, peberrod og peber og ælt det godt sammen med
kødet. 
Form farsen til 4 lige store burgere. 
Pak hver burger ind i 2 skiver bacon, dæk med film og stil
dem på køl i 30 min. 
Skær resten af løgene i skiver. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Varm olien op på en pande. 
Tilsæt løgene og steg dem ved jævn varme i 8-10 min under
jævnlig omrøring, til de er gyldne. 
Lad løgene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og hold
dem varme. 
 
Grill burgerne på grillristen i 3-5 min på hver side, eller
til de er gennemstegte. 
Læg en skive ost på hver burger i det sidste minut af
stegetiden. 
Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kødet
og server straks.