
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
2 courgetter 
1 gul peberfrugt.
uden kerner og i kvarter 
225 g fast tofu
(drænet vægt) 
4 spæde løg 
4 cherry tomater 
8 faste champignoner
 
Honningglasering: 
2 spsk olie 
1 spsk stærk
dijonsennep 
1 spsk flydende honning 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Skræl strimler af
courgetten med en kartoffelskræller, så den får et grøn- og hvidstribet
mønster, og skær hver courgette i 8 tykke skiver. 
Skær de kvarte
peberfrugter igennem på den brede led. 
Skær tofuen i tern
på 2½ cm. 
 
2 Sæt peberfrugt, courgetteskiver,
tofutern, cherry tomater, løg og champignoner skiftevis på 4 lange metalspid. 
 
3 Glasering: Rør olie,
sennep og honning sammen og krydr med salt og peber. 
 
4 Pensl spiddene med
glaseringen og grill dem ved jævn-stærk varme i 8-10 min. 
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl samtidig med ekstra glasering. 
Server straks.