Logo

Rejer grillet med hvidløg og kaperssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer grillet med hvidløg og kaperssmør 

 
Her er en herlig opskrift på grillstegte rejer vendt i hvidløg, kapers og oregano. De store rejer får et asiatisk tvist. Frisk forårsanretning med sprøde, grillstegte rejer
Portioner: 4.  Tid: 30 min

 
# Ingredienser
24 store, rå rejer (1 kg)
80 g smør
4 fed hvidløg, presset
1 spsk små kapers, afdryppet og hakket groft
1 spsk frisk oregano, hakket

 
* Tilberedning
Pil rejerne, men lad halen være.
Skær rejerne halvt igennem fra ryggen, fjern tarmen, og
pres rejerne flade så de ligner sommerfugle.
Smelt smørret i en lille gryde, og tilsæt hvidløg,
kapers og oregano. Tag gryden af varmen.

 
Steg rejerne på en varm, oliesmurt grillpande eller
på en havegrill, til de er brune på den ene side,
vend dem og fordel noget af smørblandingen over dem.
Steg dem, til de er lige akkurat gennemstegt.
Server med resten af smørblandingen.

 
Pr. portion: 17,2 g fedt, 1091 kj.

 
INFO: Rejer bliver rigtig gode på grillen, men det er vigtigt
at give dem kort tid over direkte varme, så de ikke bliver
gummiagtige og kedelige.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her