Logo

Laksespid med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksespid med grønsager 

 
Når du skal grille, tænker du måske ofte på en stor bøf, grillpølser, majs og hvidløgsbrød. Men fisk, spidskål, blomkål og aubergine egner sig også til grill.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 20 min

 
# Ingredienser
2 røde peberfrugter
1 courgette
2 løg
500 g laksefilet
salt og peber
4 spid

 
* Tilberedning
1 Flæk peberfrugterne, udkern dem og grill dem
under den forvarmede ovngrill i 30 min, til
skindet blærer op og er sort.
Tag dem ud og lad dem køle af i en frysepose.
Træk derpå skindet af og skær dem i mindre stykker.

 
2 Gør courgetten i stand, skyl den og fjern stilkefæstet.
Skær den så i 2 cm tykke skiver.
Skær laksefileten ud i store tern.

 
3 Sæt skiftevis fisk og grønsager på spiddene.
Steg spiddene på grillen i ca. 8-10 min på hver side.

 
Pr. portion ca. 1295 kJ/309 kcal 27 g protein, 18 g fedt, 6 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her