Logo

Yakitori sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yakitori sauce

 

Det rigtige japanske ord for sauce til yakitori (grillet kylling) er egentlig tare. Det er en kraftigt smagende sauce med sødme, som passer til det meste.

6 portioner

#

1 dl kyllingebouillon

1 dl soja

¾ dl lys, tør sherry eller tør hvidvin

½ dl sukker

2 fed hvidløg, pressede

2 spsk revet, frisk ingefær

½ tsk chiliflager

*

Pisk ingredienserne sammen, indtil sukkeret er opløst.

Sæt saucen på køl, til den skal bruges.

Der kan den holde flere uger.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her