
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
450 g kyllingekød,
friskhakket 
1 løg, revet 
2 fed hvidløg,
knuste 
50 g pinjekerner,
ristede 
50 g gruyereost. revet 
2 spsk purløg,
fintsnittet 
2 spsk hvedemel 
8 skiver mager bacon
1-2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 burgerboller 
strimlet salat 
rødløg i ringe 
 
* Tilberedning
1 Kom kyllingekød,
løg, hvidløg, pinjekerner, ost, purløg samt salt og peber efter behag op i en
foodprocessor. 
Blend det kort
sammen ved hjælp af pulsknappen. 
Kom farsen ud på et
skærebræt og form den til 4 lige store burgere. 
Vend dem i melet, dæk med film og stil dem på køl i 1 time. 
 
2 Pak hver burger
ind i 2 skiver bacon og sæt dem godt fast ved hjælp af en tandstikker. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Pensl burgerne med
lidt olie og steg dem ved jævn-stærk varme i 5-6 min på hver side, eller til de
er gennemstegte. 
Fjern tandstikkerne
og server burgerne i de lune boller sammen med snittet salat og rødløg i ringe.