Logo

Grøn pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn pebersauce 

 
Dette er en meget skarp sauce med grønne peberkorn. Den kan laves i forvejen og varmes op lige før serveringen. Giver 3½ dl

 
# Ingredienser
1 tsk usaltet smør
1 spsk lage fra glasset med peberkorn
1½ spsk cognac
2 spsk hvidvin
2 spsk grønne peberkorn fra glas, afdryppet
350 g oksebouillon
4 spsk cremefraiche
salt efter smag

 
* Tilberedning
1 Kom smør, peberkornslage, cognac og hvidvin i en kasserolle.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det småkoge
til det er reduceret til ca. en spiseskefuld.

 
2 Tilsæt peberkorn og oksebouillon og reducer det igen til ca. 1¼ dl.

 
3 Tilsæt cremefraiche og salt, bring det i kog og server det til bøffer.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 37 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her