Logo

Svineribben i farmerstil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svineribben i farmerstil 

 
Ribben er en af de oplagte retter at spise med fingrene, så det er bare at smøge ærmerne op og komme i gang - tag fat på et ribben og tag en lækker stor bid. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
900 g svineribben
50 g farin
2 spsk sød paprika
1 spsk havsalt
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgflager
½ tsk stødt sellerifrø
½ tsk cayennepeber

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen ribbenene i en
lille skål og bland dem godt.

 
2 Afpuds ribbenene for overflødigt fedt og
gnid dem grundigt med krydderiblandingen.

 
3 Grill ribbenene under låg over middel varme.
Vend dem hver 10. minut. Stegetid 30-45 min.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 55 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her