
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
4 rumpsteaks a 200 g 
1 frisk ananas 
2 fed hvidløg 
1 tsk koriander 
1 tsk cayennepeber 
4 spsk rapsolie 
*
Skræl ananassen, fjern stokken og skær frugtkødet i små tern.
Pil hvidløgsfeddene og purer dem sammen med ananas og
koriander i blenderen. 
Tilsæt cayennepeber og olie. 
Mariner kødet i denne marinade i mindst 6 timer. 
Tag kødet op af marinaden, tør det af og grill det 3
minutter på hver side. 
 

 
Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa 
#
3 tomater 
½ grapefrugt 
2 mangoer 
2 fed hvidløg 
½ rødløg 
3 spsk korianderblade 
1 frisk chili 
1 tsk rosenpaprika 
½ tsk kommen 
¼ tsk kardemomme 
2 spsk olivenolie 
hvid balsamico 
salt og peber 
*
Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. 
Fileter grapefrugten og skær den i små stykker. 
Skræl mangoerne og skær dem i små stykker. 
Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen. 
Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne
og smag til med olie, balsamico, salt og peber. 
Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.