Logo

Rumpsteak Caribisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak Caribisk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

4 rumpsteaks a 200 g

1 frisk ananas

2 fed hvidløg

1 tsk koriander

1 tsk cayennepeber

4 spsk rapsolie

*

Skræl ananassen, fjern stokken og skær frugtkødet i små tern.

Pil hvidløgsfeddene og purer dem sammen med ananas og koriander i blenderen.

Tilsæt cayennepeber og olie.

Mariner kødet i denne marinade i mindst 6 timer.

Tag kødet op af marinaden, tør det af og grill det 3 minutter på hver side.

 

Rumpsteak Caribisk

 

Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa

#

3 tomater

½ grapefrugt

2 mangoer

2 fed hvidløg

½ rødløg

3 spsk korianderblade

1 frisk chili

1 tsk rosenpaprika

½ tsk kommen

¼ tsk kardemomme

2 spsk olivenolie

hvid balsamico

salt og peber

*

Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.

Fileter grapefrugten og skær den i små stykker.

Skræl mangoerne og skær dem i små stykker.

Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen.

Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne og smag til med olie, balsamico, salt og peber.

Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her