Logo

Entrecôte på japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Entrecôte på japansk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 entrecôte steaks a ca. 250 g

6 spsk sojasauce

1 dl tør hvidvin

1 dl sherry

1 spsk hvid balsamico

2 tsk honning

½ tsk allehånde, knust

1 tsk stødt ingefær

1 tsk sort peber, stødt

1 tsk salt

*

Bland alle ingredienser til marinaden og mariner kødet heri i 12 timer i køleskab.

Tag steakene ud af marinaden og lad dem dryppe godt af, før de steges 3-4 minutter på hver side på en varm pande.

Lad dem hvile et øjeblik inden servering.

 

TIP TIL TILBEHØR: GRILLEDE ARTISKOKKER

#

4 friske artiskokker

2 fed hvidløg

300 g fetaost

2 citroner, saften af

½ dl hvidvin

stødt havsalt og sort peber

*

Skyl artiskokkerne, fjern stokken og skær den øverste fjerdedel af.

Løsn de inderste blade og udhul artiskokkerne med en ske.

Pil hvidløget og hak det.

Smuldr fetaen og bland den med hvidløget.

Kom en fjerdedel af fyldet i hver artiskok og dryp med citronsaft og hvidvin.

Krydr godt med salt og peber og pak stramt ind i alufolie.

Bag pakkerne i 25 minutter ved ca. 200 °C på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her