
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 rib-eye steaks af højreb a 250 g 
3 fed hvidløg 
5 spsk gin 
5 spsk vermouth 
4 spsk rapsolie 
1 tsk salt 
1 tsk sort peber, stødt 
1 spsk frisk basilikum, hakket 
1 tsk frisk oregano, hakket 
oliven med peberfrugtfyld 
*
Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint og kommes i en skål
sammen med gin og vermouth. 
Tilsæt olie, salt, peber, basilikum og oregano og rør godt. 
Mariner kødet i 2 timer. 
Lad kødet dryppe godt af efter marineringen og grill 4 minutter
på hver side. 
Lad steakene hvile ganske kort, sæt oliven på træspyd og
derefter i kødet og server. 
 
Tip til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.
 
