Logo

Steak med squash og fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Steak med squash og fennikelsalat

 

2 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 40 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 270 °C. Kernetemperatur: 58 °C. Udstyr: Stegetermometer, støbejernsrist

 

# Ingredienser:

2 steaks af oksefilet á 300 g
salt og peber

 

Lun squash- og fennikelsalat:
1 fennikel
1 squash
1 majskolbe
1 rødløg
1 dl friske krydderurter, hakket
olie
salt og peber

*

I køkkenet

Skyl fennikel og squash.

Skær dem i 2 halve på langs.

Fjern blade fra majskolben, og vask den.

Hak løg og krydderurter fint.
Krydr bøfferne med salt og peber.

 

Ved grillen

Fyld grillstarteren ¾ op med briketter, og klargør grillen til direkte, høj varme, 270 °C.

Pensl risten med neutral olie, og grill majskolben på alle sider i ca. 10 min.

Grill fennikel og squash 2- 3 min., så der grillsteger på begge sider.


Læg støbejernsristen på, og lad den varme godt op.

Pensl risten med neutral olie og grill bøfferne på støbejernsristen i ca. 3-4 min. på hver side, eller til de har opnået en kernetemperatur på 58 °C.

Lad bøfferne hvile i ca. 10 min. før de serveres.

 

Skær grillet fennikel og squash i skiver.

Skær kornene af den grillede majs.

Vend de grillede grønsager med finthakket løg, krydderurter og lidt olie, og krydr salaten med salt og peber.

Server salaten til bøfferne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her