Logo

Florentinersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Florentinersteak

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 tykstegsbøffer a ca. 200 g

4 tynde skiver røget svineflæsk

10 skiver bacon

8 salvieblade

8 oliven med peberfrugtfyld

olivenolie

2 spsk ristede sesamfrø

salt og peber

*

Bøfferne krydres med salt og peber.

Strø de ristede sesamfrø på.

Læg en skive røget flæsk på hver bøf.

Halver olivenerne, læg 4 halve oliven og to blade salvie på hver bøf og vikl bacon om.

Pensl med olivenolie og grill 5 minutter på hver side.

 

Florentinersteak

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt. rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rumpsteak i röstiTip til tilbehør: Alt efter smag og årstid. Fortvivl ej, hvis det ikke lykkes første gang....
• Fajitas med grillet oksekødFajitas er lejrbålsmad for sultne cowboys. Det texanske touch er oksekød, avocado,...
• Kødboller spansk krydredeVores krydrede kødboller i tomatsauce er inspireret af det spanske køkken. En nem,...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os