Logo

Florentinersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Florentinersteak

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 tykstegsbøffer a ca. 200 g

4 tynde skiver røget svineflæsk

10 skiver bacon

8 salvieblade

8 oliven med peberfrugtfyld

olivenolie

2 spsk ristede sesamfrø

salt og peber

*

Bøfferne krydres med salt og peber.

Strø de ristede sesamfrø på.

Læg en skive røget flæsk på hver bøf.

Halver olivenerne, læg 4 halve oliven og to blade salvie på hver bøf og vikl bacon om.

Pensl med olivenolie og grill 5 minutter på hver side.

 

Florentinersteak

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt. rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her