Logo

Rib-eye steaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rib-eye steaks

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rib-eye steaks af højreb a 250 g

3 fed hvidløg

5 spsk gin

5 spsk vermouth

4 spsk rapsolie

1 tsk salt

1 tsk sort peber, stødt

1 spsk frisk basilikum, hakket

1 tsk frisk oregano, hakket

oliven med peberfrugtfyld

*

Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint og kommes i en skål sammen med gin og vermouth.

Tilsæt olie, salt, peber, basilikum og oregano og rør godt.

Mariner kødet i 2 timer.

Lad kødet dryppe godt af efter marineringen og grill 4 minutter på hver side.

Lad steakene hvile ganske kort, sæt oliven på træspyd og derefter i kødet og server.

 

Tip til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.

 

Rib-eye steaks

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her