Logo

T-bone steak, klassisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

T-bone steak, klassisk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

4 spsk hvidløgspulver

4 spsk løgpulver

2 spsk sort peber, stødt

2 tsk salt

1 spsk rosenpaprika

1 spsk muscovadosukker

4 spsk rapsolie

*

Bland krydderierne godt, gnid dem grundigt ind i kødet og lad det marinere i mindst 2 timer. Opvarm rapsolien på to pander (helst steak-pander) og steg T-bone-steakene i 5 minutter på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile i 5 minutter pakket ind i alufolie.

 

Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

100g kvark

2 spsk cremefraiche

1 lille løg

2 spsk hakket purløg

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.

Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.

Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.

Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.

Luk kartoffelpakkerne op foroven.

Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porterhouse Steak Viva EspañaTip til tilbehør: Djævlemajs
• Chili con Carne on grillChili con Carne kan selvfølgelig også laves på din grill - det bliver den faktisk bedre af
• Picanha med salsa criollaPicanha er en sydamerikansk udskæring, som nogenlunde svarer til en tyksteg eller culotte....
Afstemning
Om mig som grillkok?





Afstemning
Hvor tit griller du?




Afstemning
Hvad griller du?





Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Smæk insektet!