Logo

Rumpsteak i rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak i rösti

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks a 200 g

500 g kartofler

½ løg

¼ tsk salt

1 spsk rapsolie

15 g            smør

*

Skyl kartoflerne grundigt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt.

Kartoflerne skal være dækket helt af vandet.

Lad kartoflerne bulderkoge i 10 minutter, hæld vandet fra, hæld koldt vand over og pil dem.

Riv dem der- efter på et rivejern med dråbeformede huller.

Pil løget, hak det meget fint og bland det med kartofler og salt.

Steg rumpsteakene på en varm pande i smør og olie 1 minut på hver side.

Tag kødet af panden og vend det i rösti-massen.

Steakene, der nu er panerede med rösti-massen, steges herefter på panden, til de er gyldne og sprøde.

 

Tip til tilbehør: Alt efter smag og årstid

Fortvivl ej, hvis det ikke lykkes første gang. Øvelse gør mester.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her