Logo

Grillet rød snapper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet rød snapper

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

4 bananblade (evt alufolie)
2 lime

3 fed hvidløg

4 røde snappere a ca. 350 g
2 forårsløg. i tynde skiver
2½ cm frisk ingefær

1 løg, finthakket

4½ tsk jordnødde- eller majsolie

3 spsk ketjap manis eller anden sød soja
1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen
¼ tsk stødt nellike

¼ tsk stødt gurkemeje

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Skær om nødvendigt bananbladene til i 40x40 cm store kvadrater med en skarp kniv eller saks.

Skær 1½ lime og 1 fed hvidløg i tynde skiver.

Rens fisken og fjern skællene, skyl den ind- og udvendigt i rindende koldt vand.

Dup den tør i et stykke køkkenrulle og skær en række dybe, skrå rids på begge sider med en skrap kniv.

Pres limeskiver og hvidløg ind i ridsene.

Læg fiskene på bananbladene og drys med forårsløget.

 

2 Hak resten af hvidløget fint og pres saften ud af den sidste halve lime.

Hak ingefæren fint og kom den op i en skål sammen med hvidløg, løg, olie, ketjap manis, krydderier og limesaft og rør det sammen til en pasta.

 

3 Smør fiskene ind- og udvendig med pastaen.
Rul pakkerne sammen og bind dem til med kødsnor.

Bag pakkerne ved jævn-stærk varme i 15-20 min.

Vend dem et par gange undervejs.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her