Logo

BBQ pork-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ pork-rub

 

Blandingen passer fremfor alt til svinekød, men også til fisk, fjerkræ og grønt. Den rækker til ca 2 kg.

#

1 spsk stødt fennikel

1 spsk knuste brune sennepsfrø

1 spsk stødt spidskommen ·

3 spsk stødt ancho (chili med kraftig smag, prøv fx den fra Santa Maria)

2 spsk stærk paprika

1 tsk chiliflager

1 spsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her