Logo

Indisk krydderi blanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydderi blanding

 

Jeg krydrer store rejer, svinekød, lam og kylling med denne blanding. Den rækker til ca. 800 g.

#

2 tsk stødt spidskommen

1½ tsk stødt gurkemeje

1 tsk stødt koriander

½ tsk fennikelfrø, stødt i morter

½ tsk friskkværnet sort peber

1 tsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her