Logo

Indisk krydderi blanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydderi blanding

 

Jeg krydrer store rejer, svinekød, lam og kylling med denne blanding. Den rækker til ca. 800 g.

#

2 tsk stødt spidskommen

1½ tsk stødt gurkemeje

1 tsk stødt koriander

½ tsk fennikelfrø, stødt i morter

½ tsk friskkværnet sort peber

1 tsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her