Logo

Toscansk krydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Toscansk krydderiblanding

 

Denne blanding bliver mere som en pasta. Smagen er perfekt til fed fisk, kylling og svinekød, og den rækker til godt 1 kg.

#

5 fed hvidløg, pressede

4 spsk rosmarin

3 tsk fennikelfrø, stødt i morter

2 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

¼ dl olivenolie

*

1. Blend alle ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv.

Du kan også presse hvidløgsfeddene og blande med de øvrige ingredienser.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CajunkrydderiI cajunkøkkenet blandes mange smagselementer; det gælder også denne blanding, som passer...
• PrærieblandingPræriekrydderi passer også godt til danske haver, især hvis du bærer cowboyhat og har...
• + Rubs og krydderiblandingerKrydderiblandinger benyttes verden over for at give maden en distinkt karakter. En del...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os