Logo

Tun-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tun-rub

 

Brug krydderiblandingen til frisk tun, makrel eller laks. Den er også god til svinekød og kylling. Blandingen rækker til ca.500 g.

#

1 tsk sesamfrø

1 tsk knuste sennepsfrø

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt koriander

1 tsk friskkværnet sort peber

1½ tsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her