Logo

Tun-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tun-rub

 

Brug krydderiblandingen til frisk tun, makrel eller laks. Den er også god til svinekød og kylling. Blandingen rækker til ca.500 g.

#

1 tsk sesamfrø

1 tsk knuste sennepsfrø

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt koriander

1 tsk friskkværnet sort peber

1½ tsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her