Logo

Pizza Deep-pan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza Deep-pan

 

Lav en hurtig deep-pan pizza hvor dejen hverken skal æltes eller trilles, blot hældes ud på en bageplade, hæve lidt og drysses med fx pølse, skinke, hakket kød. Deep Pan Pizza skal have en sprød skorpe, men en blød, svampet midte.

 

Personer: 2. Forberedelse: 1 time. Tilberedning: 15-20 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Støbejernspande.

 

# Ingredienser

25 g gær
200 g italiensk hvedemel (Tipo 00)
200 g durummel
3 dl lunkent vand
1½ tsk salt
1 tsk sukker
olie

Fyld:
tomatsauce
revet ost
kød fx chorizopølse, parmaskinke, salami eller kogt skinke

I køkkenet

Bland smuldret gær, vand og 2 spsk olie i en røremaskine.

Tilsæt lidt af melet, og rør godt.

Hæld salt og sukker i, og tilsæt mel under omrøring, til dejen er let at ælte (uden at klistre, og uden at blive tør).
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse (ca. 45 min.).
Del derefter dejen forsigtigt i to lige store dele, og læg den på et meldrysset bord (gerne durum).
Rul dejen forsigtigt ud med kagerulle, og fordel dejen med fingrene i en velsmurt støbejernspande.

Hæld tomatsauce på, masser af god ost og fyld efter eget valg.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme.

Sæt støbejernspanden på grillristen, og bag pizzaen i ca. 15-20 min, afhængig af mængden af fyld.

 

Tips: Tilsæt evt. fuldkornsmel, grahamsmel eller groft hvedemel i stedet for almindeligt hvedemel.

 

Se info om pizza her



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her