Logo

Pizza Dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza Dessert

 

Denne dessert pizza er lækker. Den er så flot at sætte på bordet og den smager rigtig godt. Brug en god chokolade. Børnene vil gerne have at det er lidt sødt. Flot og meget mættende dessert.

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 20 min + 12 min. Grillmetode: Indirekte.

Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: ½ grillstarter. Sværhedsgrad: Middel.

Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Bagesten m. bageplade

 

# Ingredienser

1 pizzabund 1 dl mascarpone (italiensk ost) 1 spsk honning150 g friske bær (fx blåbær, jordbær, hindbær eller brombær efter sæson) 100 g hvid chokolade frisk basilikum eller mynte*

I køkkenet

Læg den hvide chokolade på en bageplade med papir.

Stil den på køl efter grillning og hak chokoladen, når den er afkølet.

Rul bunden ud så tyndt som muligt og læg den på en bageplade med bagepapir.

Smør bunden med mascarpone. Fordel honning jævnt over mascaponen og drys afkølet, grillet hvid chokolade over.

Skyl de friske bær og skær dem ud, afhængig af størrelse.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme, 180° C. Sæt bagepladen med den hvide chokolade på grillen, indtil den er lysebrun, og chokoladen krystalliserer.

Skru op for varmen eller tilføj briketter.

Læg bagestenen på grillen, og bag pizzaen ved høj varme (220° C), indtil bunden er sprød.

Tag pizzaen af og anret med de friske bær og frisk basilikum eller mynte.

 

Se info om pizza her 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?





Effektiv reklame - klik her