
    
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
600 g havtaskefilet
uden hinder 
1 grøn peberfrugt 
1 løg 
3 spsk olie 
3 spsk citronsaft 
2 fed hvidløg,
knuste 
16 store friske
rejer, pillede 
16 friske laurbærblade 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Skær havtasken i 2½
cm store tern. 
Flæk peberfrugten,
fjern kernerne og skær peberfrugten i tern på samme størrelse. 
Skær løget i 6 både,
skær hver båd over på midten og del stykkerne i 2 lag. 
 
2 Marinade: Kom
olie, citronsaft, hvidløg samt salt og peber op i en skål og pisk det sammen. 
Tilsæt havtasken, rejer, løg og peberfrugt og vend det godt rundt i marinaden. 
Dæk med film, stil
det på køl og lad fisk og grønt marinere i 2-3 timer. 
 
3 Sæt fisk, rejer,
peberfrugt, løg og laurbærblade skiftevis på 8 oliesmurte metalspid. 
Forsøg at fordele ingredienserne så ligeligt som muligt mellem spiddene. 
 
4 Varm grillen godt
op. 
Grill spiddene i
10-15 min, eller til de er akkurat gennemstegte, og fisken er lysebrun. Vend
dem jævnligt undervejs og pensl samtid med resten af marinaden. 
Server straks.