
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
6 forårsløg 
1 dåse kokosmælk 
fintrevet skal og
saft af 1 lime 
4 spsk frisk koriander, fintsnittet, plus ekstra til pynt 
2 spsk majs- eller
solsikkeolie 
650 g pillede rå tigerrejer uden tarmstrenge 
peber 
citronbåde, som
tilbehør 
 
* Tilberedning
1 Snit forårsløgene
fint og kom dem op i et fladbundet fad (ikke metal) sammen med kokosmælken,
limeskal og -saft, koriander og olie. 
Rør det godt sammen
og smag til med peber. 
Tilsæt rejerne og
vend det godt sammen. 
Dæk med film, stil
rejerne på køl og lad dem marinere i 1 time. 
 
2 Varm grillen godt
op. Lad rejerne dryppe af, men gem marinaden. 
Sæt rejerne på 8
lange metalspid. 
 
3 Grill rejerne ved
jævn-stærk varme i 8 min, eller til de er smukt lyserøde. 
Ved dem jævnligt
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden. 
Server straks,
pyntet med ekstra koriander og med citronbåde til.